Peskac

Peskac

2.64.29 for Android

Description of Peskac

Full NamePeskac
Nhà phát triển
Thể loạiCard, Games
Kích thước10.1 MB
Lượt cài đặt50,000+
Phiên bản2.64.29
Yêu cầuAndroid 4.1+
Cập nhật2020-11-30

Peskac

 
Game bài đổi thẻ cào Peskac nằm trong danh mục Card
 

Giới thiệu Peskac

 
Peskac game is a classic cards game mostly played by Albanians. The game is played by 4 players and contains two sub games: the game of Minuses and the game of Sevens. Games are played repeatedly five times, one after each.

Rules of Minuses game:
Each player gets 13 cards from A to K (no Jokers are used) at the beginning of the game. The game starts by dealing the 2♣ card. Each player should play one card matching the suit of the Hand’s first card. If they are not able to do so, they can play any card. Every four cards played, is called a Hand. The first player which start the Hand can play any card. The Hand is won by the player who played the highest value card of the suit that was led. Hand’s points are calculated as follows:
K♠: – 16
Q♥: -6
2♥, 3♥, 4♥, 5♥, 6♥, 7♥, 8♥, 9♥, 10♥, J♥, K♥, A♥: -2
Q♣, Q♦, Q♠: -4
Other suits have no points
Each Hand itself has +2 points.
Players should gather lesser negative points if they’re not able to get positive ones.

Rules of Sevens game:
Each player gets 13 cards at once. The game starts with the 7 of Diamonds then players should place cards of same suit in order to be one greater or lower in value than the last card placed. Players can also open another 7 card and continue playing likewise. If a player doesn’t have a playable card, the previous player passes him a card and so on. Game continues till there is just one player left with cards in his hand. Players should play cards till no cards are left. The first player who finishes his cards gets 32 points, the second 16, the third 8 and the last one gets 4 points.

in Albanian:
Loja Peskaç, është një lojë klasike me letra, mjaft e njohur për shqiptarët. Loja luhet me katër persona dhe përbëhet nga dy nënlojë:
-Loja e Kupave ose siç njihet ndryshe edhe si loja e Minuseve
-Loja e Shtatave.
Në lojën e Kupave, letrat ndahen duke i lënë çdo lojtari 13 letra. Pasi ndahen letrat, lojtarët janë të detyruar të hedhin njëri pas tjetrit, nga një letër, ku një katërshe letrash e hedhur quhet Dorë. Loja që në fillim niset me 2♣, pastaj në çdo dorë hidhet sipas lules së letrës që është hedhur në fillim të Dorës përkatëse, dhe nëse nuk kemi nga ajo lule mund të hedhim një letër me lule çfarëdo. Pasi kanë hedhur të gjithë lojtarët nga një letër, letrat i merr lojtari me lulen më të madhe, sipas letrës së parë të Dorës. Çdo letër ka pikët e saj përkatëse (+ ose -), ku letra me më shumë pikë minus është K♠. Lojtarët mundohen të marin sa më pak pikë minus ose nëse është e mundur edhe plus.
Në lojën e Shtatave lojtarët marin nga 13 letra dhe fillojne lojen me lojtarin qe ka 7 karro. Pastaj me rradhe hedhin letra nje me te madhe se letra e fundit e hedhur. psh: 8karro, 9 karroetj. LLojtaret mund te hapin nje shtate tjeter ose te kerkojne leter mga lojtari pararendes nese nuk kane leter te mundshme per ta hedhur.
Presim mbështetjen dhe sugjerimet tuaja.

Faleminderit!
Fixed winner table bug
 

Download APK

 
Tải APK 10.1 MB

FAQ Download

Peskac có an toàn không?

Game Peskac bạn tải về tuyệt đối an toàn với thiết bị của bạn

Tại sao file tôi tải về là XAPK mà không phải file APK?

XAPK Peskac là file đã được tích hợp OBB vào ( data của game ) sau khi tải XAPK về bạn không cần phải cập nhật dữ liệu của game.

Cách cài đặt file XAPK và APK?

Tải xuống và cài đặt Split APKs Installer (SAI).Trên thiết bị Android, hãy mở ứng dụng Split APKs Installer (SAI)Nhấn vào Install » Chọn: PeskacNhấn vào OK.
Làm theo các bước trên màn hình.

Related Posts of Peskac

Slots 777 – Free Casino Game 1.9 APK

Slots 777 - Free Casino Game 1.9

Version 1.9

Developer

Uploaded Tháng Chín 17, 2018 22:06

Filesize 53.4 MB

[777TOWN]吉宗

[777TOWN]吉宗 3.0.2

Version 3.0.2

Developer Sammy Networks Co.,Ltd.

Uploaded Tháng Mười Hai 04, 2020 14:48

Filesize 13.2 MB

[777TOWN]スーパービンゴNEO

[777TOWN]スーパービンゴNEO 3.0.1

Version 3.0.1

Developer Sammy Networks Co.,Ltd.

Uploaded Tháng Mười Hai 02, 2020 20:48

Filesize 22.4 MB

Slots Nổ Hũ – Game Đánh Bài Đổi Thưởng : Vua247

Slots Nổ Hũ - Game Đánh Bài Đổi Thưởng : Vua247 1.0

Version 1.0

Developer SharinSama

Uploaded Tháng Chín 20, 2021 00:36

Filesize 20.6 MB

Solitaire Card Games Free

Solitaire Card Games Free 2.4.6

Version 2.4.6

Developer Card Games, Inc

Uploaded Tháng Bảy 08, 2020 17:10

Filesize 14.7 MB

Shan Koe Mee King

Shan Koe Mee King 1.1.0

Version 1.1.0

Developer Joy Dash

Uploaded Tháng Mười Một 20, 2019 13:45

Filesize 57.5 MB